Мени
Вашата кошничка

Подлоги

Подлога со зелени лисја е погодна за луѓе кои се љубители на природата и на свежи бои. Подлогата има абсорбирачка функција истотака има многу предности во споредба со другите материјални подлоги за бања. Абсорбирачката подлога за бања е направена со диатомит. Способности:Абсорбирање на водаБрзо суше..
799.00 ден.
Прикажани 1 до 1 од 1 (1 Страни)