Мени
Вашата кошничка

Корпи и организатори

Димензија:  60х80 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси о..
75.00 ден.
Димензија:  70х100 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси ..
90.00 ден.
Димензија:  80х110 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси ..
150.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Боја: ПроsирноДимензија:  100х80х32 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип. Може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирањето на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранување..
299.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  60х90 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба,опремена со двоен тесен зип.Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот.Вакум кеса со вакумирани работи м..
290.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  70х145 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба,опремена со двоен тесен зип. Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот.Вакум кеса со вакумирани работи..
390.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Боја: Проsирно Димензија:  60х70х34 цм Исклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип. Може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирањето на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранувањ..
190.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  25х45 цмИсклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на стандардни куфери.Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка.Кесите се свиткуваат за заштеда на простор...
79.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  35х55 цмИсклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на стандардни куфери.Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка.Кесите се свиткуваат за заштеда на простор...
150.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Шопинг количка од челик, со водоотпорна полиестер торба.Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кгTркала со дијаметар од 16 смЗаден џеб со патент. ..
1,100.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Шопинг количка од челик, со водоотпорна полиестер торба.Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кгTркала со дијаметар од 16 смЗаден џеб со патент. ..
1,800.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
320.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
320.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
210.00 ден.
Shporta plastike të prodhimit italian. Bërë nga plastikë me cilësi të lartë.Мund të përdoren për shumë qëllime në shtëpinë tuaj...
199.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
199.00 ден.
Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување.Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувања на готови производи, полупроизводи и тр..
999.00 ден.
Пластични корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со интересен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
285.00 ден.
Пластични корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со интересен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
125.00 ден.
Пластични корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со интересен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
175.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
480.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
480.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
440.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
480.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
440.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
480.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
210.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
210.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
210.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
320.00 ден.
Пластични плетени корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со плетен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
320.00 ден.
Подкреветна комода  за чување на облека и други работи.Големина: 105x16x45 цм. Транспарентен врв. Ја заштитува облеката од кинење, валкање и инсекти. ..
280.00 ден.
Сет за бања од 5 парчиња: голема длабока корпа за алишта, ниска корпа, канта за отпадоци, четка за шоља, корпа за детергентМатеријал: ПластикаДизајн: Чипка ..
900.00 ден.
Материјал: Висококвалитетно железо Ефективно искористете го неискористениот простор над ВЦ школка, создавајќи повеќе дополнителен простор за складирањеЛесно за монтажа, без алатки Има странични закачалки ..
990.00 ден.
Бренд: COLOMBO Italy
Димензии 44 х 110 х 12 цмСтолче за пеглање, со можност за прилагодување на 4 висини до 72цм максимална висинадвострано цинкована и обоена жица, нерѓосувачки, практична, со висока стабилност100% памучна покривкаПрактично и за други намени. ..
2,300.00 ден.
Прикажани 1 до 41 од 41 (1 Страни)