Мени
Вашата кошничка

Прибор за јадење

Бренд: SCHAFER
Материјал: нерѓосувачки челикПроизводство: Турција Сетот содржи 90 парчиња:  12 големи лажици, 12 големи виљушки, 12 големи ножеви, 12 мали лажици за десерт, 12 мали виљушки за десерт, 12 мали ножеви за десерт, 12 мали лажици за чај, 1 кутлача, 1 голема лажица решеткаста, 1 голема виљ..
11,900.00 ден.
Бренд: NAVA
Материјал: не'рѓосувачки челикСет 4 ножици со различна и уникатна форма Високо квалитетни и цврсти за сечење сирење/кашкавал и други видови на мезе..
435.00 ден.
Бренд: NAVA
Материјал: не'рѓосувачки челикСет 4 ножици со различна и уникатна форма Високо квалитетни и цврсти за сечење сирење/кашкавал и други видови на мезе           ..
815.00 ден.
Материјал: не'рѓосувачки челикСет 4 ножици со различна и уникатна форма Високо квалитетни и цврсти за сечење сирење/кашкавал и други видови на мезе..
150.00 ден.
Сет 3 мали лажици и 3 мали виљушки Материјал: нерѓосувачки челикБоја: Златна Висина: 13 cm ..
499.00 ден.
Сет 4 ножици со дрвен држачДржачот има магнет  и на тој начин стојат ножевите ..
550.00 ден.
Прикажани 1 до 19 од 19 (1 Страни)