Мени
Вашата кошничка

Сталак за торта и колачи

Здела на три спрата во форма на срце, издекорирана со импровизирани нежни перли на ивицата од тањирот. Со модерен и автентичен изглед, погодна за сите прослави. Димензии: голем тањир 27 cм должина и 23,5 cм ширина, среден тањир 25 cм должина и 19,5 cм ширина и мал тањир 20 cм должина и 15,5 cм ширин..
510.00 ден.
Pjatë e ëmbëlsirave të qelqit me formë unike. Mund të përdoret për të shërbyer lloje të ndryshme të ëmbëlsirave...
365.00 ден.
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 Страни)