Мени
Вашата кошничка

Термоси

Бренд: Bosch
Термос во зелена боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Термос во розева боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Термос во сина боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Tермос зелена боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 250 мл...
440.00 ден.
Tермос зелена боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 мл...
480.00 ден.
Tермос лиљакова боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 мл...
480.00 ден.
Термос Инвикта изработен од пластика, кој пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 ml..
385.00 ден.
Термос Инвикта изработен од пластика, кој пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 ml..
385.00 ден.
Tермос инвикта лила изработен од пластика, се состои од пластичен капак со лиљакова боја. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 1 л...
385.00 ден.
Бел термос инвикта изработен од пластика, се состои од пластичен капак со нежна црвена боја. Пијалаците ги чува долго време топли. ..
410.00 ден.
Термос росфрај со црн држач изработен од пластика, кој пијалаците ги чува долго време топли. ..
345.00 ден.
Термос крем декориран со бисер, внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
170.00 ден.
Термос во розева боја декориран со бисер, внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
170.00 ден.
Термос Инвикта изработен од тврда пластика, кој пијалаците ги чува долго време топли. ..
600.00 ден.
Шише за Detox изработен од пластика со зелен капак, практичен за секојдневна употреба, внатре има посебен дел каде што се стават производите за detox. ..
220.00 ден.
Прикажани 1 до 16 од 16 (1 Страни)