Мени
Вашата кошничка

Тегли и останато

Капацитет: 2,5 L 10 години гарантирано користење -40°C/+300°C guarantee cadmium and lead free Садот да се измие пред првата употреба Со садот треба внимателно да се ракува. При неадекватен притисок, абразија и нагли промени на температурата стаклото е подложено на кршењеПри ..
399.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на зелена боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на лила боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на лила боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на розева боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на розева боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на сина боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на сина боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Тегла од стакло на зелена боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
170.00 ден.
Тегла од стакло на сина боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
170.00 ден.
Тегла од стакло на крем боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти..
170.00 ден.
Тегла од стакло на лила боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти..
170.00 ден.
Тегла од стакло на лила боја.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
230.00 ден.
Тегла од стакло на сина боја.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
230.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
230.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
310.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
450.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
220.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
265.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
365.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
190.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
290.00 ден.
Зачувувањето во сад  „Бормиоли Роко“ значи зачувување на погоден, безбеден начин благодарение на високите стандарди за квалитет загарантирани од производството Made in Italy, хигиенскиот квалитет на стаклото и широк опсег кој е совршен за секоја употреба. Безбеден за замрзнување (мин. -20 ° C /..
470.00 ден.
Стаклено шише за течност со пластичен капак. Декорирано во бои и цртежи. Капацитет од 1л...
180.00 ден.
Прикажани 1 до 33 од 33 (1 Страни)