Мени
Вашата кошничка

Садови за печење

Стаклен сад за печење со капак Капацитет од 2,5 L Безбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
480.00 ден.
Стаклен сад за печењеБезбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
480.00 ден.
Стаклен сад за печење со капак Капацитет од 2,5 L Безбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
465.00 ден.
Бренд: Pasabahce
Стаклен сад за печење со капак Капацитет од 3,1 L Безбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
399.00 ден.
Бренд: Pasabahce
Стаклен сад за печење без капакКапацитет од 1,9 L Безбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
230.00 ден.
Бренд: Pasabahce
Стаклен сад за печење без капакКапацитет од 2,3 L Безбедно за перење во машина за садови Безбедно за печење во фурна и микро рернаБезбедно за користење во замрзнувач ..
270.00 ден.
Капацитет: 2,5 L 10 години гарантирано користење -40°C/+300°C guarantee cadmium and lead free Садот да се измие пред првата употреба Со садот треба внимателно да се ракува. При неадекватен притисок, абразија и нагли промени на температурата стаклото е подложено на кршењеПри ..
399.00 ден.
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 Страни)