Мени
Вашата кошничка

Стаклени Здели

Бренд: LAV
Сет 3 стаклени тегли Капацитет на една тегла: 290 мл ..
162.00 ден. 180.00 ден.
Бренд: LAV
Сет 3 стаклени тегли Капацитет на една тегла: 290 мл ..
135.00 ден. 150.00 ден.
Капацитет: 2,5 L 10 години гарантирано користење -40°C/+300°C guarantee cadmium and lead free Садот да се измие пред првата употреба Со садот треба внимателно да се ракува. При неадекватен притисок, абразија и нагли промени на температурата стаклото е подложено на кршењеПри ..
359.10 ден. 399.00 ден.
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
99.00 ден. 110.00 ден.
Стаклена здела наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
126.00 ден. 140.00 ден.
Стаклена здела со капак наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
126.00 ден. 140.00 ден.
Стаклена здела наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
234.00 ден. 260.00 ден.
Стаклена здела со капак наменета за сервирање лимон. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
76.50 ден. 85.00 ден.
Стаклена здела патисерие наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
189.00 ден. 210.00 ден.
Стаклена здела патисерие со капак наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
243.00 ден. 270.00 ден.
Стаклена здела со капак 11933 Стаклена здела со капак 11933
Најпродавано -10 %
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
342.00 ден. 380.00 ден.
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
324.00 ден. 360.00 ден.
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
121.50 ден. 135.00 ден.
Прикажани 1 до 34 од 34 (1 Страни)