Мени
Вашата кошничка

Ѓезвиња

Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 7Волумен (л): 0,2Висина (cм): 7Број на кафиња: 2Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна пов..
242.10 ден. 269.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 11Волумен (л): 0,7Висина (cм): 10,5Број на кафиња: 7Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна..
378.00 ден. 420.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 7Волумен (л): 0,2Висина (cм): 7Број на кафиња: 2Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна пов..
243.00 ден. 270.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 12Волумен (л): 0,7Висина (cм): 10Број на кафиња: 7Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна п..
378.00 ден. 420.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 6Волумен (л): 0,1Висина (cм): 6Број на кафиња: 1Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна пов..
189.00 ден. 210.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 7Волумен (л): 0,4Висина (cм): 7Број на кафиња: 2Материјал: емајлБоја: ВиолетоваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлирани садови со висок квалитет, отпорни на високи температури, абење и гребнатини, што ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата од емајл има мазна стабилна пов..
207.00 ден. 230.00 ден.
Ѓезве од српскиот бренд МЕТАЛАЦ.Висок квалитетен емајлиран прибор за готвење, огнопорен на високи температури.Лесен за чистење и одржување.Содржи 400 мл..
279.00 ден. 310.00 ден.
Прикажани 1 до 13 од 13 (1 Страни)