Мени
Вашата кошничка

Детски сетови

Дијаметар (см): 8Волумен (л): 0,37Висина (мм): 80Материјал: емајлБез покривкаБоја: црвенаОдржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот слој има мазна стабилна површина од н..
315.00 ден. 350.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 8Волумен (л): 0,37Висина (мм): 80Материјал: емајлБез покривкаБоја: СиноОдржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот слој има мазна стабилна површина од не-..
315.00 ден. 350.00 ден.
Дијаметар (см): 10Волумен (л): 0,8Материјал: емајлБез капакБоја: СиноОдржување: Рачно и машинско перење*Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот слој има мазна стабилн..
522.00 ден. 580.00 ден.
Бренд: Metalac
Материјал: емајл - тенџере со капак 14см / 1л- тањир 18 см- лонче 8см / 0,37л- Поклон: мала детска книга и стикери *Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот ..
1,260.00 ден. 1,400.00 ден.
Бренд: Metalac
Материјал: емајл - тенџере со капак 14см / 1л- тањир 18 см- лонче 8см / 0,37л-- Поклон: мала детска книга и стикери *Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот..
1,260.00 ден. 1,400.00 ден.
 Сет за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за готвење,чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи струк..
1,260.00 ден. 1,400.00 ден.
 Сет за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за готвење,чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи струк..
1,260.00 ден. 1,400.00 ден.
 Тањир за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата..
373.50 ден. 415.00 ден.
 Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на ..
359.10 ден. 399.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 12Волумен (л): 0,5Висина (мм): 60Материјал: емајлСо капакБоја: БелаОдржување: Рачно и машинско перењеТежина: 0,6 кг*Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлир..
449.10 ден. 499.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 12Волумен (л): 0,5Висина (мм): 60Материјал: емајлСо капакБоја: СиноОдржување: Рачно и машинско перењеТежина: 0,6 кг*Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлир..
449.10 ден. 499.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 14Волумен (л): 1Висина (мм): 70Материјал: емајлСо капакБоја: БелаОдржување: Рачно и машинско перењеТежина: 0,6 кг*Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлиран..
539.10 ден. 599.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 14Волумен (л): 1Висина (мм): 70Материјал: емајлСо капакБоја: БелаОдржување: Рачно и машинско перењеТежина: 0,6 кг*Одржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлиран..
539.10 ден. 599.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 12Волумен (л): 0,8Висина (мм): 80Материјал: емајлБез покривкаБоја: СинаОдржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот слој има мазна стабилна површина од не-..
531.00 ден. 590.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 12Волумен (л): 0,8Висина (мм): 80Материјал: емајлБез покривкаБоја: црвенаОдржување: Рачно и машинско перење*Емајлирани сетови „Мини М“ се создадени за да ги задоволат сите потреби при подготовка, складирање и сервирање храна за деца. Емајлираниот слој има мазна стабилна површина од н..
531.00 ден. 590.00 ден.
 Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна.Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна.Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на ем..
495.00 ден. 550.00 ден.
Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна.Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна.Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на емајлот ..
495.00 ден. 550.00 ден.
Прикажани 1 до 21 од 21 (1 Страни)