Мени
Вашата кошничка

Тави за пржење

Состав: Алуминиум PFOA FREEHealthy Нелепливо Слој со гранит ефект Mека рачка на бакелит..
380.00 ден.
Состав: Алуминиум PFOA FREEHealthy Нелепливо Слој со гранит ефект Mека рачка на бакелит..
450.00 ден.
Бренд: Lorme
Длабока тава за пржење Материјал: Гранит Производство: Италија..
700.00 ден.
Бренд: Metalac
Алуминиумска тава со нелеплив тефлонски премаз, линија MAGMAМинимално користење на вода и масло при подготовка на храната Минимална температура ..
945.00 ден.
Бренд: Metalac
Челична тава со нелеплив тефлонски премазМинимално користење на вода и масло при подготовка на храната Минимална температура..
850.00 ден.
Бренд: Metalac
Челична тава со нелеплив тефлонски премазМинимално користење на вода и масло при подготовка на храната Минимална температура..
855.00 ден.
Бренд: Metalac
Челична тава со нелеплив тефлонски премазМинимално користење на вода и масло при подготовка на храната Минимална температура..
990.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 26Висина (cм): 7Материјал: Алуминиум со нелеплив тефлонски премазБез покривкаБоја: црнаОдржување: Рачно и машинско перењеАлуминиумската тава со нелеплива обвивка е специјално дизајнирана за пржење храна. Направен е во согласност со сите светски стандарди и е беспрекорен во однос на з..
1,300.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 26Волумен (л): 4Висина (cм): 8Материјал: емајлСо капакБоја: сиваОдржување: Рачно и машинско перењеЕмајлираните садови се долготрајни, отпорни на хемиски влијанија и абење, лесни за одржување. Емајлираниот слој има мазна стабилна површина од не-порозно стопено стакло, што спречува бак..
1,970.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 24Висина (cм): 4Материјал: Алуминиум со нелеплив тефлонски премазБез покривкаБоја: црнаОдржување: Рачно и машинско перењеАлуминиумската тава со нелеплива обвивка е специјално дизајнирана за пржење храна. Направен е во согласност со сите светски стандарди и е беспрекорен во однос на з..
980.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 28Висина (cм): 4Материјал: Алуминиум со нелеплив тефлонски премазБез покривкаБоја: црнаОдржување: Рачно и машинско перењеАлуминиумската тава со нелеплива обвивка е специјално дизајнирана за пржење храна. Направен е во согласност со сите светски стандарди и е беспрекорен во однос на з..
1,170.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 24Волумен (л): 2.4Висина (cм): 5Материјал: не'рѓосувачки челикСо капакОдржување: Рачно и машинско перење Садови од не'рѓосувачки челик Мetalac се изработени од нерѓосувачки челик со највисок квалитет - нерѓосувачки челик 18/10. Термичките карактеристики на садовите за готвење од..
1,900.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 20Волумен (л): 1,0Висина (см): 4,6Основен материјал: челикМатеријал надвор / внатре: емајл / нелеплив тефлонски слој со ефект на гранитБез покривкаБоја: синаОдржување: Рачно и машинско перењеИндукциската тава Гранит е изработена од челичен лим со дебелина од 1,5 мм со трослоен слој К..
890.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 24Волумен (л): 1,5Висина (см): 5Основен материјал: челикМатеријал надвор / внатре: емајл / нелеплив тефлонски слој со ефект на гранитБез покривкаБоја: синаОдржување: Рачно и машинско перењеИндукциската тава Гранит е изработена од челичен лим со дебелина од 1,5 мм со трослоен слој Ква..
1,100.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 25Висина (cм): 2Материјал: Алуминиум со нелеплив тефлонски премазБез покривкаБоја: црнаОдржување: Рачно и машинско перењеАлуминиумската тава со нелеплива обвивка е специјално дизајнирана за пржење храна. Направен е во согласност со сите светски стандарди и е беспрекорен во однос на з..
780.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 25Висина (см): 2.9Основен материјал: челикМатеријал надвор / внатре: емајл / нелеплив тефлонски слој со ефект на гранитБез покривкаБоја: синаОдржување: Рачно и машинско перење Тавата за палачинки „Гранит Индукција“ е изработена од челичен лим со дебелина од 1,2 мм со трослоен сл..
899.00 ден.
Бренд: Metalac
Дијаметар (см): 24Волумен (л): 3Висина (cм): 7,5Материјал: Алуминиум со нелеплив тефлонски премазБез покривкаОдржување: Рачно и машинско перење Алуминиумската тава со нелеплив тефлонски премаз е специјално дизајнирана за пржење и задушување храна. Направен е во согласност со сите светски станда..
1,390.00 ден.
Голема тава со димензии 24 cм дијаметар и висина 5 cм од Словенско производство..
400.00 ден.
Гранитна тава во црвена боја со димензии 24 cм дијаметар и 4 cм висина. Брзо загревачка,со 50% заштеда на електрична енергија. PFOA free. Лесна за употреба со мека рачка. Лесна за чистење и одржување...
650.00 ден.
Идукциска,покриена со нелеплив слој. Димензии 26 cм ширина. PFOA free. Се препорачува да не оштетува горниот слој. Лесна за миење и одржување...
540.00 ден.
Нелеплив материјал Наменета за омлет од 3 јајца Прво варете ги јајцата од едната страна, а потоа затворете го капакот и превртете за да готвите од друга страна..
380.00 ден.
Премиум гранитна тава со димензии 24 cм дијаметар и висина 5 cм. Индукциска,поставена со нелеплив слој,PFOA,LEAD free. Mоже да се употребува на сите видови на шпорети. Лесна за одржување и чистење. Може да се мие во машина за садови...
830.00 ден.
Премиум гранитна тава со димензии 28 cм дијаметар и висина 5,5 cм. Индукциска,поставена со нелеплив слој,PFOA,LEAD free. Mоже да се употребува на сите видови на шпорети. Лесна за одржување и чистење. Може да се мие во машина за садови..
1,100.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
690.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
830.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
970.00 ден.
Бренд: Papilla
Нелеплива тава за палачинкиТело: чист алуминиум (99,5%)Обложувања: надворешна обвивка силиконска полиестерска боја или нелеплива боја, внатрешна површина нелеплива (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикПокривка: калено стаклено покритие или капак од стакло од боросиликат, опкружено..
390.00 ден.
Бренд: Papilla
Нелеплива тава за палачинкиТело: чист алуминиум (99,5%)Обложувања: надворешна обвивка силиконска полиестерска боја или нелеплива боја, внатрешна површина нелеплива (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикПокривка: калено стаклено покритие или капак од стакло од боросиликат, опкружено..
450.00 ден.
Бренд: NAVA
Eco Friendly Отпорно на гребење и високи температури 3 слоја на керамика Длабочина: 4,3 mm ..
1,235.00 ден.
Бренд: NAVA
Eco Friendly Отпорно на гребење и високи температури 3 слоја на керамика Длабочина: 4,26 mm ..
1,370.00 ден.
Бренд: NAVA
Eco Friendly Отпорно на гребење и високи температури 3 слоја на керамика Длабочина: 4,65 mm ..
1,530.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
410.00 ден.
Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 20 cм, 4,5 cм висина. Произведена од брендот Ravelli,од линијата Granita,која е стилска,има внатрешен слој Dylon кој лесно и брзо се загрева низ цела површина на тавата и е нелеплив...
1,160.00 ден.
Гранитна тава Ravelli од италијанско производство, димензии 22 см, висина 4,5см. Произведена од брендот Ravelli,од линијата Granita,која е стилска,има внатрешен слој Dylon кој лесно и брзо се загрева низ цела површина на тавата и е нелеплив...
1,220.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 24 cm Литри: 1,5..
630.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 26 cmЛитри: 1,8..
759.00 ден.
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 28 cmЛитри: 2,2..
815.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/PapillaДијаметар: 28 cmЛитри: 3,3..
950.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал:% 99,5 чист алуминиумНелепливOтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla..
920.00 ден.
Thermo ceramicБезбедно за миење во машина за садовиМоже да се користи на индукциска плоча..
1,950.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 26cm 5 форми ..
450.00 ден.
Црвена тава за палачинки од српско производство на брендот Металац со димензии 28 cм дијаметар, 4 cм висина. Тавата е направена од алуминиум со нелеплив PTFE слој. Со оваа тава брзо се припрема храната и нема потреба од многу масло. Погодна за припремање храна на ниски и средни температури. Лесно се..
620.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 28cm 7 форми ..
450.00 ден.
Тава за пржење,наменета за секојдневна употреба, од италијанско потекло. Димензии 26 cm должина. Обложена со нелеплив слој Dylon. Може да се користи на секој вид на шпорет. Лесна за чистење...
430.00 ден.
Тава со стаклен капак и метална рачка со модерен изглед е соодветна за готвење на рингла и притоа да ја гледате подготовката на храната. Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * Извонредни перформанси * Лесно одржување * Издржливост Може да се г..
1,740.00 ден.
Нелеплива тава со рачки од италијанско производство ,димензии 22 см, висина 7 см..
660.00 ден.
Бренд: Papilla
Чист алуминиум (99,5%)нелеплив надворешен и внатрешен слој (тефлонски)Додатоци: 100% бакелит или нерѓосувачки челикСо механизам на отстранување на држачот 24cm 4 форми ..
420.00 ден.
Црвена тава од српско производство на брендот Металац со димензии 20 cм дијаметар, 6 cм висина. Тавата е направена од алуминиум со нелеплив PTFE слој. Со оваа тава брзо се припрема храната и нема потреба од многу масло. Погодна за припремање храна на ниски и средни температури. Лесно се чисти и одрж..
480.00 ден.
Црвена тава од српско производство на брендот Металац. Димензии 24 cм дијаметар, 6 cм висина. Тавата е направена од алуминиум со нелеплив PTFE слој. Со оваа тава брзо се припрема храната и нема потреба од многу масло. Погодна за припремање храна на ниски и средни температури. Лесно се чисти и одржув..
600.00 ден.
Црвена тава од српско производство на брендот Металац со димензии 20 cм дијаметар, 6 cм висина. Тавата е направена од алуминиум со нелеплив PTFE слој. Со оваа тава брзо се припрема храната и нема потреба од многу масло. Погодна за припремање храна на ниски и средни температури. Лесно се чисти и одрж..
945.00 ден.
Прикажани 1 до 61 од 61 (1 Страни)