Мени
Вашата кошничка

Чинии

Подметач за чаша изработен од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси...
75.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 2 cm Ø 27 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
80.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,7 cm 28Х20 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
180.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 3,6 cm Ø 22,5 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
80.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,7 cm 21Х16 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
110.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,9 cm Ø 20 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
80.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 24 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
55.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 19 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
49.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 22 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
55.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
Ø 32 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
30х26 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
30х26 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Камена чинија за сервирање во форма на коцка Може да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
150.00 ден.
КАМЕНА ЧИНИЈА 20Х20 | 11785
Најпродавано
Камена чинија за сервирање во форма на коцкаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
180.00 ден.
КАМЕНА Чинија 25х25 | 11786
Најпродавано
Камена чинија за сервирање во  форма на коцкаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
190.00 ден.
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
150.00 ден.
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
180.00 ден.
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
210.00 ден.
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
180.00 ден.
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
320.00 ден.
Камена чинија за сервирање во овална формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
480.00 ден.
КАМЕНА ЧИНИЈА 40Х30 | 11784
Најпродавано
Камена чинија за сервирање во правоаголна формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
380.00 ден.
Камена чинија за сервирање во округла формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
175.00 ден.
Камена чинија за сервирање во округла формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
230.00 ден.
Камена чинија за сервирање во округла формаМоже да се користи за сервирање гриски, мезе, месо итнЧинијата е изработена од камен материјал на темно сива боја со кристален ефектМодерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси..
450.00 ден.
Подметач за чаша изработен од камен материјал на темно сива боја со кристален ефект.Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси...
79.00 ден.
Бренд: KOSOVA
Материјал: Порцелан Дијаметар: 15 cm Длабочина: 8 cm Турско производство..
199.00 ден.
Бренд: KOSOVA
Материјал: Порцелан Дијаметар на голема чинија: 32 cm Димензија на мала здела: 12x10 cm Турско производство..
1,100.00 ден.
Бренд: KOSOVA
Материјал: Порцелан Димензии: должина:36 cm, ширина: 15 cm Турско производство..
350.00 ден.
Бренд: KOSOVA
Материјал: Порцелан Димензии: должина:36 cm, ширина: 15 cm Турско производство..
350.00 ден.
Квалитетна чинија со уникатен врвен дизајн.Материјал- керамика...
495.00 ден.
Квалитетна чинија со уникатен врвен дизајн.Материјал- керамика...
715.00 ден.
Декоративна квалитетна чинија со розеви нијанси.Материјал- керамика...
319.00 ден.
Декоративна квалитетна чинија со розеви нијанси.Материјал- керамика...
595.00 ден.
Прикажани 1 до 64 од 64 (1 Страни)