Мени
Вашата кошничка

Сервиси

Бренд: Luminarc
Сервис од 19 парчиња: 6 големи плитки чинии 25 cm 6 чинии за супа 23,5 cm 6 чинии за десерт 19 cm 1 чинја за салата 27 cm Безбедно за ставање во микрорерна и машина за садови Материјал: Аркопал..
1,150.00 ден.
Бренд: Luminarc
Сервис од 19 парчиња: 6 големи плитки чинии 25 cm 6 чинии за супа 23,5 cm 6 чинии за десерт 19 cm1 чинја за салата 27 cm Безбедно за ставање во микрорерна и машина за садови Материјал: Аркопал..
1,150.00 ден.
Бренд: SCHAFER
Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд SchaferВклучува 24 парчиња, 4 различни видови на чинии, за 6 особи..
7,200.00 ден.
Бренд: Diva by SCHAFER
Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчиња, 4 различни видови на чинии, за 6 особи...
5,400.00 ден.
Сет за ручавање декориран со црвена линија за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање декориран со црвена линија за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање декориран со зелени и црвени линии за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (25 cm)длабок тањир (22 cm)тањир за десерт (19 cm)..
1,910.00 ден.
Сет за ручавање  6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 30 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (25 cm)длабок тањир (21 cm)тањир за десерт (19 cm)Тацна (14 cm)Шоља за кафе (8cmx9cmx9cm)..
2,990.00 ден.
Бренд: Luminarc
Сервис со 19 парчиња за 6 особи 6 парчиња од три вида чинии: Плитка чинија, длабока чинија и чинија за десерт Една длабока голема чинија за салата ..
1,470.00 ден.
Сет за ручавање декориран со црвено цвеќе за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 Страни)