Мени
Вашата кошничка

Производи од Дрвo

Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
99.00 ден. 110.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
189.00 ден. 210.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
333.00 ден. 370.00 ден.
Дрвена даска која што може да се користи за сервирање или сечење леб. ..
157.50 ден. 175.00 ден.
Дрвена даска која што може да се користи за сервирање или сечење леб. ..
333.00 ден. 370.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и различни видови мезе. ..
315.00 ден. 350.00 ден.
Дрвена даска со празнини кои што може да се користат за сервирање сирење, грицки и други видови мезе. Практичен за секојдневна употреба.  ..
333.00 ден. 370.00 ден.
Дрвена даска со празнини кои што може да се користат за сервирање сирење, грицки и други видови мезе. Практичен за секојдневна употреба.  ..
333.00 ден. 370.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
495.00 ден. 550.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
666.00 ден. 740.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
729.00 ден. 810.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
225.00 ден. 250.00 ден.
Дрвена даска за сервирање во форма на срце. Може да се користи за сервирање грицки или за појадок. Практичен за секојдневна употреба. ..
243.00 ден. 270.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
207.00 ден. 230.00 ден.
Прикажани 1 до 16 од 16 (1 Страни)