Мени
Вашата кошничка

Информации за достава

Почитувани,

Сите производи кои ќе ги порачате од нашата страница, ќе Ви бидат испорачани лично до Вашиот дом (освен доколку сакате поинаку Вие) преку фирма за достава.

Вообичаено пресекот на нарачките го правиме секој ден до 13 часот за пратката да Ви пристигне следниот ден, сите порачки по 13 часот, стигаат ден подоцна.

Пратките најчесто стигаат од 24-48 часа, освен во неработни денови (недела) или државни празници.

Производите може да ги платите онлајн со кредитна картичка или при достава во готово.

При правење на нарачка потребно е да ги оставите Вашите податоци како име и презиме, адреса, град и телефонски број на кој може да Ве контактираме. Од исклучителна важност е да оставите телефонски број на кој би биле достапни во текот на денот, бидејќи курирот секогаш ги контактира нашите купувачи пред  доставата за договор, точно време на достава или останати поконкретни информации.

Доколку не сте задоволни од наш производ, истиот може да го вратите во рок од седум дена.Во рок од седум дена робата која што е во првична состојба како што сте ја примиле,  неоштетена и некористена, со задоволство ние ќе ја вратиме назад и ќе Ви ги вратиме парите затоа што ние сакаме да бидете задоволни со нашите производи.

Фирмата за достава има свои правила меѓу кои да не изврши достава до врата, на места на кои нема пристап и паркинг за возилото со кое се врши услугата, се наоѓа во зона забранета за сообраќај за возилото со кое се врши услугата, се наоѓа на надвор од места каде се даваат услугите, местото е различно од она кое е пријавено при нарачката или при праќањето на пратката.