Мени
Вашата кошничка

Заштита на лични податоци

Почитувани,

вие како посетители доброволно ги оставате Вашите лични податоци во регистрацијата како име и презиме, адреса, е-маил и телефонски број. Овие податоци ќе се користат исклучиво за исполнување на Вашата нарачка.

Запомнете дека Вашето корисничко име и лозинка, треба да ги знаете само Вие лично, бидејќи тие се од исклучителна важност за заштита на Вашите лични податоци. Затоа користете посложени лозинки во комбинација на букви, бројки и знаци, за да се осигурате со поголема безбедност. Во случај на компромитирање на Вашата лозинка на билокаков начин, Ве молиме веднаш да ја известите Синегра ДООЕЛ и променета ја истата.

Вашите лични податоци можат да ги користат исклучиво вработените на Синегра ДООЕЛ со предходна Ваша дозвола. Тие се заштитени од фалсификат и неавторизиран пристап.

Синегра ДООЕЛ користи SSL сертификат за заштита кој помага при заштита на Вашите податоци од www.moss.mk кон друг browser.

Важно е да се напомене дека при трансакција со платежниот систем на НЛБанка, нашата веб страна не зачувува информации и податоци од типот на платежни картици и податоци. Истите има право да ги спроведе и искосристи исклучиво НЛБ.

Плаќањето може да се оствари преку Visa, Master Card, Maestro и останати доколку самата банка има овластување да ги прифати. При нарачка, проверете во Вашата банка дали трансакцијата била успешна.

Трансакцијата при наплаќање на производот е пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од кредитни картички на НЛБанка користи современа заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со банката.

Доколку имате промена на лични податоци (адреса и слично), Ве молиме известете не, за набрзо да реагираме, во спротивно Синегра ДООЕЛ не одговараза било каков недостаток во поглед на нарачката или доставата на истата.

Согласно законот на Република Македонија, не е дозволено малолетни лица да оставаат информации. При истото, Синегра ДООЕЛ никогаш не би ги искористила информациите без согласност на старател.

За сите прашања во врска со сигурноста и безбедноста на Вашите лични податоци контактирајте не.