Preset Color

Alpina

Aplina како компанија е основана во 1877. За почнала со производство со нејзините производи во Швајцарија, но како што растел бознисот , се отворила и нова фабрика за производство во Г ерманија. Сите производи на брендот Алпина се виско квалитетни производи , произведени по најнова технологија и се направени од Еко матерјали и се пријатели на природата.

 

View as
Sort by
Display
per page

Пегла за алишта

Пегла за пеглање алишта на пареа, количина на вода 150 мл,со можност за пеглање,сушење и п...
1,420.00 ден

Тостер бел

Тостер со нелеплив слој, кој може да трпи висока температура. Рачката е безбедна за упот...
1,000.00 ден

Тостер за лепчиња

Тостер за две парчиња леб,со автоматско вадење на лепцињата од тостерот. Исто така и авто...
1,000.00 ден