Preset Color

ADLER

Adler ЕУ груп е група од повеќе фирми : ADLER EUROPE, CAMPY PREMIUM , MESKO ,со  25 годишно искуство.

Производители се на високо квалитетна електроника, со единствен изглед. Нудат повеќе од 500 апарати за дома,кујна,лична нега, електроника и медицински производи.

Одличен квалитет, модерен изглед, со изворедни бои и безбедни за употреба.

Производите ги има во над 30 земји во светот.

 

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Електричен бокал Адлер

Електричен бокал за загревање на вода AD1227 , со ротирачка база,рамен грејач,атоматско ис...
€17,69

Пегла за коса со запци

Пегла за коса , со чешел за полесно расчешлување на косата и полесно изправување. Модел н...
€8,68

Рачен блендер

Рачен блендер во црвена боја. 200 w. Може да се користи за блендирање на јадења во било ...
€15,92