Preset Color

85978 TROY

Висечки модел со три ламби Димензии: висина 1100 мм, ширина 105 мм и тежина 2.749 кг. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 3 x 60W, погодно за A ++ - E. Изработена од челик, сатенски никел и опал стакло. Технички информации: водена заштита IP20.
Availability : In stock
Delivery date: 1-2 days
3,620.00 ден
3,077.00 ден
Go to cart

Customers who bought this item also bought

Related products