Preset Color

3. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољичките 4/1 се организирани на држач. Димензии: 7,5 цм дијаметар и 6,5 цм висина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$4.48
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија