Preset Color

Ѓезвиња

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Ѓезве

Црвено ѓезве со димензии 0.4 л, висина 9 цм ,тежина 0.17 кг од бренд Емо - Словенско произ...
€3,54

Ѓезве со точки 0,7 л

Ѓезве со точки со димензии 10 цм висина, 0,7 л,тежина 0.24 кг од брендот Емо- Словенија. М...
€5,07

Ѓезве со точки 0,4 л

Ѓезве со точки со димензии 9 цм висина, 0,4 л , тежина 0.24 кг од брендот Емо- Словенија. ...
€4,19

Ѓезве црно

Ѓезве црно 0,4 л и 9 цм висина од брендот Металац- Србија. Матерјалот од кое што е изработ...
€4,99

Ѓезве кафе 0,4

Ѓезве со мотиви за кафе 0,4 л, 9 цм висина од брендот Металац - Србија. Матерјалот од кое ...
€4,99

Ѓезве кафе 0,7 л

Ѓезве со мотиви за кафе 0,7 л, 11 цм висина од брендот Металац - Србија. Матерјалот од кое...
€6,36

Ѓезве виолетово

Виолетово ѓезве со бели точки 0,4 л, 9 цм висина на брендот Металац - Србија. Матерјалот о...
€4,99

Лонец

Лонец со цветни мотиви 0,25 л, 7,5 цм висина на брендот Металац - Србија
€3,06

Лонец со клун

Лонец со клун 0,8 л, 10 цм висина на брендот Металац - Србија
€8,37

Ѓезве 0,4 л

Ѓезве бело 0,4 л и 9 цм висина од брендот Металац- Србија. Матерјалот од кое што е израбо...
€4,99

Ѓезве

Ѓезве бело 0,2 л и 8 цм висина од брендот Металац- Србија. Матерјалот од кое што е израбо...
€4,19

Лонче

Декоративно лонче,со димензии 9cm и дијаметар 10cm.
€3,70

Лонче големо

Декоративно лонче,со димензии 10cm и дијаметар 12cm.
€4,83

Ѓезве големо

Ѓезве со декор, со димензии: 13cm ширина и 11 cm должина. Матерјалот од кое што е изработ...
€6,42

Лонче со клун декор

Лончето е изработено од емајлиран материјал, здраво е за контакт со храната, кое исто так...
€8,37

Ѓезве бакар мало

Ѓезве изработено од бакар со уникатен дизајн на изработка, со што добива автентичен и трад...
€2,90

Ѓезве бакар големо

Ѓезве изработено од бакар со уникатен дизајн на изработка, со што добива автентичен и трад...
€2,90

Ѓезве бакар

Ѓезве изработено од бакар со уникатен дизајн на изработка, со што добива автентичен и трад...
€2,90

Лонче со клун Мина

Лончето со клун Мина е изработено од емајлиран материјал,здраво е за контакт со храната, к...
€9,34

Ѓезве црвено 0,7

Ѓезве во црвена боја со декор, кое има капацитет од 0,7l. Изработено од емајлиран материј...
€6,42