Preset Color

Шпатула за сервирање широка

Шпатула за сервирање широка обложена од специјален заштитен материјал, издржлив на високи температури на брендот NAVA од Грција. Димензии 12.6x36 цм
Производител: Nava
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
199,00 ден
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија