Preset Color

Шпатула долга

Шпатула за сервирање долга обложена од специјален заштитен материјал, издржлив на високи температури на брендот NAVA од Грција. Димензии 34 цм
Производител: Nava
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
270,00 ден

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија