Preset Color

Шољи

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Новогодишна шоља

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот хепи холидејс. Димензии: 8,5 цм дијам...
65,00 ден

Шоља мери крисмас

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот мери крисмас. Димензии: 8,5 цм дијаме...
65,00 ден

1. Сет 4/1

Уникатни керамички шољички за кафе со ретро компонени со што добиваат автентичен изглед. ...
250,00 ден

2. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољички...
250,00 ден

3. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољичките...
250,00 ден

Шоља London

Керамичка шоља за чај или кафе, декорирана со компоненти кои асоцираат на градот London. ...
59,00 ден

Шоља бувче 1

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60,00 ден

Шоља бувче 2

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60,00 ден

Шоља бувче 3

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60,00 ден

Шоља лисица

Шоља за чај или кафе со апликација од лисица. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60,00 ден

Шољи за кафе буфчиња

Модерно керамички шољички за кафе со буфчиња со што добиваат уникатен изглед. Шољичките 4/...
250,00 ден

Шољи за кафе ретро

Модерно керамички шољички за кафе со ретро компонени со што добиваат уникатен изглед. Шољи...
250,00 ден

Шољи сет 2/1 црно бело

Керамички сет на шољи со уникатен дизајн на изработка на истите.
150,00 ден

Шољичка цвет

Керамичка шољичка со нежно цветна апликација. Димензии: 7,5 цм дијаметар и 7,5 цм висина.
45,00 ден

Сет за кафе зелено/жолти

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
830,00 ден

Сет за кафе ружи

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
999,00 ден

Сет шољи за кафе дизајн

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
1 200,00 ден

Чаша чај со поклоп

Чашка за чај со поклоп, декорирана со нежно уникатни компоненти кои и даваат модерен и уни...
250,00 ден

Шоља плетенка

Керамичка шоља за чај со уникатен дизајн, кој на самата шоља и дава несекојдневен изглед. ...
59,00 ден

Шоља со цветови

Керамичка шоља за чај, со нежен дизајн кој содржи цветни компоненти. Димензии: 9 цм дијам...
59,00 ден