Preset Color

Чинии

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Салатерија голем 3

Тањир изработен од керамика декориран со нежни и свежи бои. Димензии: 21,5 цм дијаметар и...
75,00 ден

Салатерија мал 3

Тањир изработен од керамика декориран со нежни и свежи бои. Димензии: 18 цм дијаметар и 5...
55,00 ден

Порцеланска чинија

Порцеланска чинија, со уникатна изработка на порцеланот. Димензии: 10 цм ширина и 10 цм д...
65,00 ден

Порцеланки голем тањир

Порцеланска чинија, со уникатна изработка на порцеланот. Димензии: 16 цм ширина и 25 цм ...
130,00 ден

Длабок сад

Длабок сад за салата со шпанско производство на брендот Bormioli Димензии 23 цм дијаметар...
220,00 ден