Preset Color

Чинии

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Црвена чинија

Пластична црвена чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
19,00 ден

Сина чинија

Пластична сина чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Зелена чинија

Пластична зелена чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Жолта чинија

Пластична жолта чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Сет здели

Сет од четири пластични здели со капак со димензии 24,5х24,5 цм и висина 5 цм
135,00 ден

Длабока чинија розева

Длабока пластична чинија во розева боја на брендот Sterkplast Романско производство. Димен...
29,00 ден
39,00 ден

Длабока чинија

Длабока пластична чинија на брендот Sterkplast Романско производство. Димензии 17х17х3 цм
29,00 ден
39,00 ден

Здела голема црвена

Голема пластична здела во црвена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со ди...
89,00 ден

Здела мала црвена

Мала пластична здела во црвена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со диме...
25,00 ден

Здела 2 црвена

Пластична здела во црвена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со димензии ...
55,00 ден

Здела средна црвена

Мала пластична здела во црвена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со диме...
49,00 ден

Сад со прибор

Пластичен сад со прибор погоден за салата со лажици на брендот Sterkplast Романско произво...
280,00 ден

Здела голема портокалова

Голема пластична здела во портокалова боја на брендот Sterkplast од Романско производство ...
89,00 ден

Здела мала сина

Мала пластична здела во сина боја на брендот Sterkplast од Романско производство со дименз...
35,00 ден

Здела мала зелена

Мала пластична здела во зелена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со диме...
35,00 ден

Здела средна зелена

Пластична здела во зелена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со димензии ...
55,00 ден

Здела голема зелена

Голема пластична здела во зелена боја на брендот Sterkplast од Романско производство со ди...
89,00 ден

Здела голема сина

Голема пластична здела во сина боја на брендот Sterkplast од Романско производство со диме...
89,00 ден

Здела средна сина

Пластична здела во сина боја на брендот Sterkplast од Романско производство со димензии 19...
55,00 ден

Црвена здела 2

Црвена пластична чинија на брендот Sterkplast - Романско производство со димензии 16х8 цм,...
29,00 ден
45,00 ден