Preset Color

Чинии

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Керамичка здела

Керамичка здела со три прегради Димензии 19х21 цм, висина 4 цм
160,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела со 5 прегради Димензии 23х20 цм, висина 4цм
430,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела со 3 прегради Димензии 15х30цм, висина 4 цм
440,00 ден

Керамичка чинија

Керамичка чинија со четири прегради Димензии 35х10 цм, висина 5цм
150,00 ден

Керамички здели за печење

Керамички здели погодни за печење мафини и колачи Димензии 23х12 цм, висина 5,5 цм
190,00 ден

Керамичка здела со капак

Керамичка здела со капак погодна за путер Димензии 17х13 цм, 6цм
120,00 ден

Здела за маслинки

Здела за маслинки со три прегради Димензии 19х12 цм, висина 5 цм
99,00 ден

Чинија за паста

Длабока чинија погодна за сервирање на тестенини Француско производство (Luminarc) Димен...
149,00 ден

Керамичка здела - голема

Керамичка здела погодна за аранжирање храна Димензии 37х19 цм, висина 3,5 цм
330,00 ден

Керамичка здела - мала

Керамичка здела погодна за аранжирање на храна Димензии 32х17 цм, висина 2,5 цм
290,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела погодна за аранжирање на храна Димензии 37х19 цм, висина 3,5 цм
350,00 ден

Керамичка здела

Димензии 11 цм дијаметар, 6,5 цм висина
79,00 ден

Сет здели

Три керамички здели погодни за апетисани Димензии 28х14 цм, висина 5цм
300,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела со 3 прегради Димензии 25х9 цм, висина 5,5 цм
120,00 ден

Сет здели

Сет здели изработени од керамика со цветни мотиви Димензии : 11x11 цм, висина 4цм
300,00 ден

Чинија мала

Мала чинија погодна за десерт Димензии 16,5х16,5 цм, 2цм висина
49,00 ден

Чинија средна

Чинија од средна големина изработена од керамика Димензии 20х20 цм, висина 2 цм
99,00 ден

Чинија голема

Голема чинија погодна за главно јадење или гарнирање на храна Димензии 26х26 цм, висина 2...
230,00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела погодна за сервирање маслинки Димензии 13,5х8 цм, висина 3цм
45,00 ден

Здела за маслинки

Керамичка здела погодна за сервирање маслинки Димензии 30х3 цм, висина 3 цм
65,00 ден