Preset Color

Чајници

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Коопман сад лила

Коопман сад во лила боја кој може да се користи и за подготовка на кафе и исто така може ...
600,00 ден

Коопман сад тиркиз

Коопман сад во тиркизна боја кој може да се користи и за подготовка на кафе и исто така м...
600,00 ден

Коопман сад црвен

Коопман сад во црвена боја кој може да се користи и за подготовка на кафе и исто така мож...
600,00 ден

Чајник кафеав

Чајник изработен од стакло со рачка изработена од пластика во кафеава боја во кој е вграде...
420,00 ден

Чајник 1/2

Чајник составен од помал и поголем чајник исработени од емајлиран материјал кој е лесен з...
840,00 ден

Бел чајник

Декоративен чајник во бела боја со уникатна изработка на керамиката. Наменет само за претх...
280,00 ден

Чајник ружички

Чајник во бела боја декориран со ружички во нежни бои, со уникатна изработка на керамиката...
280,00 ден

Чајник со ружичи

Чајник во бела боја декориран со ружички во нежни бои, со уникатна изработка на керамиката...
280,00 ден

Чајник црн дизајн

Чајник во бела боја декориран со ружички во црна боја, со уникатна изработка на керамиката...
170,00 ден