Preset Color

Легени, цедалки и садови

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Сад за миксер

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во црвена боја на брендот Sterkplast од Романск...
69,00 ден

Сад за миксер син

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во сина боја на брендот Sterkplast од Романско ...
69,00 ден

Бокал

Пластичен бокал на брендот Sterkplast - Романска пластика со димензии 16х13 цм, 1 л
19,00 ден
29,00 ден

Бокал со рачка

Пластичен бокал на брендот Sterkplast - Романска пластика со димензии 19х13 цм, 1,25 л
39,00 ден

Чаша

Пластична чаша на брендот Sterkplast - Романска пластика со димензии 9х9 цм, 300 мл
29,00 ден

Касерола

Пластична касерола на брендот Sterkplast - Романска пластика со димензии 17х15х12 цм, 1 л
39,00 ден

Портокалов сад

Портокалов сад на брендот Sterkplast - Ромаснко производство со димензии 23х11 цм, 2,4 л
39,00 ден
55,00 ден

Зелен сад

Зелен сад на брендот Sterkplast - Ромаснко производство со димензии 23х11 цм, 2,4 л
55,00 ден

Сад за миксер круг црвен

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во форма на круг и црвена боја на брендот Sterk...
39,00 ден
59,00 ден

Сад за миксер круг

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во форма на круг на брендот Sterkplast од Роман...
39,00 ден
59,00 ден

Послужавник розев

Пластичен послужавник во розева боја на брендот Sterkplast Романска пластика со димензии 3...
29,00 ден
39,00 ден

Послужавник зелен

Пластичен послужавник во зелена боја на брендот Sterkplast Романска пластика со димензии 3...
29,00 ден
39,00 ден

Цедалка лимон

П0ластична цедалка за лимон на брендот Sterkplast Романско производство со димензии 15х13 ...
39,00 ден
59,00 ден

Цедалка за чај црвена

Пластична цедалка за чај во црвена боја на брендот Sterkplast - Романско производство. Ди...
19,00 ден
29,00 ден

Цедалка за чај сина

Пластична цедалка за чај во сина боја на брендот Sterkplast - Романско производство. Диме...
19,00 ден
29,00 ден

Држач за прибор

Пластичен држач за прибор на брендот Sterkplast Романско производство со димензии 18х16х12...
69,00 ден
99,00 ден

Држач за прибор син

Пластичен држач за прибор во сина боја на брендот Sterkplast Романско производство со диме...
99,00 ден

Леген 2л

Пластичен леген на брендот Sterkplast Романско производство со димензии25х25х12 цм, 2л
39,00 ден
59,00 ден

Леген 1л

Пластичен леген на брендот Sterkplast Романско производство со димензии20х20х10 цм, 1л
29,00 ден
39,00 ден

Инка виолетова

Пластична виолетова инка на брендот Sterkplast Романско производство со димензии 16х18 цм
35,00 ден