Preset Color

Цвеќиња

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Цвеќе во саксија 1

Мало цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 5 цм ширина, 5 цм должина и 4 ц...
$1.59

Цвеќе во саксија 2

Мало цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 5 цм ширина, 5 цм должина и 4 ц...
$1.59

Цвеќе во саксија 3

Мало цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 5 цм ширина, 5 цм должина и 4 ц...
$1.59

Цвеќе во саксија 4

Мало цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 5 цм ширина, 5 цм должина и 4 ц...
$1.59

Цвеќе во саксија 5

Цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 7,5 цм ширина, 7,5 цм должина и 6,5 ...
$3.38

Цвеќе во саксија 6

Цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 7,5 цм ширина, 7,5 цм должина и 6,5 ...
$3.38

Цвеќе во саксија 7

Цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 7,5 цм ширина, 7,5 цм должина и 6,5 ...
$3.38

Букет лила

Букет мини во нежни розе и лила нијанси со седум цветови. Димензии: 31 цм висина
$1.97

Букет пастел

Букет пастел мини во нежни портокалови и крем нијанси со шест цветови. Димензии: 31 цм вис...
$2.15

Букет ружа мини 3

Букет во бела боја составен од 6 мали ружички, декориран со зелени гранчиња кои на самиот ...
$2.15

Букет ружи

Букет составен од неколку ружи, во нежно розе нијанси, на дршките декорирани со конопна вр...
$3.94

Лаванда крем

Лаванда во крем боја импровизирано засадено во саксија декорирана со конопна машничка. Ди...
$3.31

Лаванда лила

Декоративна лаванда во лила боја, импровизирано засадена во саксија, декорирана со машничк...
$3.31

Лаванда розе

Розе лаванда во мала вазничка декорирана со машничка, која внесува свежина во секој просто...
$3.31

Ружа розе

Декоративна ружа, во розе боја со природен изглед. Димензии: 63 цм должина.
$2.51

Хортензија пастел

Хортензија во пастелна боја со природен изглед, која во едно гранче содржи 5 цветови и 2 п...
$8.41

Хризантема лила

Букет мини во нежни розе и лила нијанси со седум цветови. Димензии: 31 цм висина
$1.97

Хризантема портокалова

Букет мини во нежни портокалови и крем нијанси со седум цветови. Димензии: 31 цм висина
$1.97

Хризантема розе

Букет мини во нежни розе и лила нијанси со седум цветови. Димензии: 31 цм висина
$1.97

Цвеќе срце во саксија

Вештачко зелено цвеќе во бела саксија, кое во круната има форма на срце. Димензии: 28,5 ц...
$4.12