Preset Color

Цвеќе во саксија 4

Мало цвеќе во бела саксија, со природен изглед. Димензии: 5 цм ширина, 5 цм должина и 4 цм висина на саксијата.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
89,00 ден
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Поврзани производи