Preset Color

Хигиена

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Распрскивачки моп 2/1

Распрскувачки моп изработен по најнова технологија кој во себе вклучува моп и рапрскивач. ...
1.250,00 ден

Моп сет 10 л

Моп сет составен од апсорбирачка џорег со посебно прицврстена рачка и кофа со прицврстен м...
290,00 ден

Магична крпа-розе

Магична крпа, со со ефикасна апсорбирачка способност со која чистењето е полесно. Не одта...
170,00 ден

Четка за шишиња

Четка за чистење на шишиња, која ги остранува трагите и на тешко дофатливите повтшини. Ди...
59,00 ден

Спирална жица

Спирална жица за миење на садови, која е направена од мека жица која ги заштитува дланките...
19,00 ден

Штипки 20/1

Штипки во пакување од 20 парчиња, со стандардна големина.
55,00 ден

Центи распрскувач

Распрскувачки моп изработен по најнова технологија кој во себе вклучува моп и рапрскивач. ...
999,00 ден

Лопатка со гума и четка

Лопатка која на основата има гума за поефикасност на истата и вклучува четка.
75,00 ден

Вреќа за ѓубре 60л

Пакување од десет вреќи за ѓубре од 60л, во црна боја.
59,00 ден

Вреќа за ѓубре 120л

Пакување од десет вреќи за ѓубре од 120л, во црна боја.
110,00 ден