Preset Color

Тиркиз вазна мала

Декоративна вазна, во тиркизна боја изработена од керамика, декорирана со конопна панделка. Димензии: 9 цм дијаметар и 9 цм висина.
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
€1,93
Go to cart

products.relatedproducts