Preset Color

Тенџериња

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Лонец 5,1 саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
1.070,00 ден

Сад со пластичен капак

Емајлиран сад со пластичен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и киселини ко...
460,00 ден

Тенџере 1,9l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
680,00 ден

Тенџере 3,5l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
940,00 ден

Тенџере 6l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
1.210,00 ден

Длабоко тенџере 18 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
799,00 ден

Длабоко тенџере 22 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.050,00 ден

Длабоко тенџере 24 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.250,00 ден

Длабоко тенџере 20 метал

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.450,00 ден

Плитко тенџере 20 метал

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.390,00 ден

Плитко тенџере 24 метал

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.590,00 ден

Тенџере зелено 20cm/3L

Зелено тенџере со бели точки и стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 20c...
830,00 ден

Тенџере зелено 16 cm /1.6 L

Зелено тенџере со бели точки и стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии: 16...
600,00 ден

Тенџере 18 cm

Тенџере со стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 18 cm дијаметар, 9 cm в...
610,00 ден

Тенџере 20 cm

Тенџере со стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 20 cm ширина, 12 cm вис...
760,00 ден

Тенџере 24/12 cm

Тенџере со стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 24 cm дијаметар, 12 cm ...
910,00 ден

Тенџере 24/15 cm

Тенџере со стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 24 cm ширина, 15 cm вис...
910,00 ден

Тенџере со рачки 26 cm Ravelli

Тенџере со рачки со димензии:ширина 26 cm и висина 14 cm од италијанско производство на...
720,00 ден

Тенџере Ravelli Крем/Кафено

Тенџере со рачки од италијанско производство на брендот Ravelli Димензии 26cm ширина, 14c...
830,00 ден

Зелена касерола со рачка

Зелена касерола со рачка,со димензии: 8cm висина и дијаметар од 18cm. Емајлирана касерол...
365,00 ден