Preset Color

Тегли и останато

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Мала црвена тегла

Мала црвена стаклена тегла со димензии 10 цм висина и 8,5 цм дијаметар
185,00 ден

Голема црвена тегла

Голема црвена стаклена тегла со димензии 12 цм висина и 10 цм дијаметар
199,00 ден

Тегла зелена

Стаклена тегла во комбинација на зелена боја која внесува свежина во кујната. Димензии: 1...
199,00 ден

Тегла жолта

Стаклена тегла во комбинација на жолта боја која внесува свежина во кујната. Димензии: 10...
199,00 ден

Голема тегла

Голема стаклена тегла со димензии 12 цм висина и 10 цм дијаметар
210,00 ден

Мала тегла

Мала стаклена тегла со димензии 10 цм висина и 8,5 цм дијаметар
185,00 ден

Голем сад со капак

Голем стаклен сад со капак со димензии 14 цм висина и 9,5 цм дијаметар
95,00 ден

Мал сад со капак

Мал стаклен сад со капак со димензии 12 цм висина и 7 цм дијаметар
55,00 ден

Стаклен капак 26цм

Стаклен капак од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 26 цм дијаметар
299,00 ден
480,00 ден

Тегли стакло 3/1 бела

Сет од три стаклени тегли во различна големина, декорирани со цветни компоненти.Наменети з...
560,00 ден

Тегли стакло 3/1 црвено

Сет од три стаклени тегли во различна големина, декорирани со цветни компоненти.Наменети з...
520,00 ден

Шише 1

Стаклено шише за вода. Димензии: 30 цм висина и 8 цм дијаметар.
99,00 ден

Шише 2

Стаклено шише за вода. Димензии: 30 цм висина и 8 цм дијаметар.
99,00 ден

Црвена тегла мала

Мала црвена стаклена тегла со димензии 10 цм висина и 8,5 цм дијаметар.
130,00 ден

Бела тегла мала

Мала бела стаклена тегла со димензии 10 цм висина и 8,5 цм дијаметар.
130,00 ден

Шише MILK

Стаклено шише, со натшисот MILK. Димензии: 24 цм висина и 7,5 цм дијаметар.
180,00 ден