Preset Color

Тави за пржење

View as
Sort by
Display
per page

Тава 22 цм класик

Тава нон-стик 22 цм од познатиот италјански производител Лорме,изработена од висококвалите...
440.00 ден

Тава 24 цм класик

Тава нон-стик 24 цм од познатиот италјански производител Лорме,изработена од висококвалите...
500.00 ден

Тава 28 цм класик

Тава нон-стик 28 цм од познатиот италјански производител Лорме,изработена од висококвалите...
610.00 ден

Тава 24 цм ХОТ

Бејзик тава 24 цм од познатиот италјански производител Лорме,изработена од висококвалитетн...
430.00 ден

Тава 28 цм ХОТ

Бејзик тава 28 цм од познатиот италјански производител Лорме,изработена од висококвалитетн...
530.00 ден

Тава за палачинки

Тава за палачинки на брендот Lorme ,со димензии 25 цм. Гранитна индукциска тава,обложена ...
450.00 ден