Preset Color

Тави за пржење

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Грил тава

Грил тава со димензии 28 цм, висина 6 цм. За здраво готвење,поради брзото загревање на п...
€12,72
€15,78

Тава со дупки

Тава со дупки погодна за печење костени. Поризведена од нелеплив матерјал. Лесна за чистењ...
€6,20
€8,86

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 20 цм, 4,5 цм висина. Произвед...
€14,97
€18,68

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 24цм, висина 4,5 цм. Произвед...
€16,34
€20,45

Индукциска тава

Индукциска тава со димензии 24 цм, висина 4,5 цм
€8,69

Тава

Црвена тава со димензии 24 цм дијаметар и висина 5 цм. За здраво готвење,поради брзото за...
€12,08

Тава за палачинки Ravelli

Тава Ravelli од италијанско производство погодна за палачинки. Димензии 22 цм, висина 2,5...
€7,08
€8,86

Тава со рачки

Нелеплива тава со рачки од италијанско производство Димензии 22 цм, висина 5 цм
€6,28
€7,89

Тава со рачки Ravelli

Тава со рачки од италијанскиот бренд Ravelli.од линијата позната како IItalianissima Диме...
€8,53
€10,63

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 22 цм, висина 4,5 цм. Произвед...
€15,70
€19,64

Тава со рачки

Нелеплива тава со рачки од италијанско производство Димензии 20 цм, висина 5 цм
€5,64
€7,08

Тава со рачки

Нелеплива тава со рачки од италијанско производство Димензии 24 цм, висина 5 цм
€7,08
€8,86

Тава со рачки длабока

Нелеплива тава со рачки од италијанско производство Димензии 22 цм, висина 7 цм
€8,53
€10,63

Вок тава

Вок гранитна тава со димензии 28 цм дијаметар и 7 цм висина
€16,90

Гранитна грил тава

Гранитна грил тава со димензии 28х28 цм и висина 4 цм
€16,90

Керамичка тава 24cm

Еко керамичка тава од српско производство на брендот Металац со димензии 24 цм дијаметар, ...
€14,01

Керамичка тава 20cm

Еко керамичка тава од српско производство на брендот Металац, со димензии 20 цм дијаметар,...
€11,43

Керамичка тава 28cm

Еко керамичка тава од српско производство на брендот Металац со димензии 28 цм дијаметар, ...
€16,58

Црвена тава 24 цм

Црвена тава од српско производство на брендот Металац. Димензии 24 цм дијаметар, 6 цм виси...
€9,66

Црвена тава 20цм

Црвена тава од српско производство на брендот Металац со димензии 20 цм дијаметар, 6 цм ви...
€7,73