Preset Color

Тави за печење

View as
Sort by
Display
per page

Керамичка здела со две преград...

Керамичка здела со две прегради за печење. Димензии 24х18 цм, висина 9 цм. Одличен сад з...
340.00 ден
540.00 ден

Голема керамичка правоаголна з...

Голема Керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 3...
470.00 ден
760.00 ден

Голема црвена здела

Голема црвена керамичка правоаголна здела за печење од француско производсто на брендот Py...
560.00 ден
899.00 ден

Мала керамичка здела за печење

Мала керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 22х1...
290.00 ден
465.00 ден

Сет здели

Сет керамички здели за печење Димензии поединечно 10 цм дијаметар, висина 6 цм. Одличе...
185.00 ден
299.00 ден

Мала црвена здела

Мала црвена керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Дименз...
340.00 ден
550.00 ден

Црвена здела круг

Црвена керамичка здела за печење. Димензии 24 цм дијаметар, висина 6 цм. Оваа здела е н...
399.00 ден
660.00 ден

Керамичка здела

Керамичка здела за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 20х20 цм, ви...
299.00 ден
499.00 ден

Средна керамичка здела за пече...

Средна керамичка правоаголна здела за печење. Димензии 27х16 цм, висина 8 цм. Зделата мо...
630.00 ден

Метален сад 26cm

Метален нелеплив сад за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 26 цм дијаметар, ...
280.00 ден
440.00 ден

Метална здела за печење

Метална нелеплива здела за печење . Димензии 24х24 цм, 4,5 цм висина. Направена од вицо...
360.00 ден
580.00 ден

Бела здела круг

Бела керамичка здела за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 24 цм д...
350.00 ден
560.00 ден

Округла керамичка здела за печ...

Округла керамичка здела за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 22 ...
340.00 ден
550.00 ден

Метален калап 24cm

Метален нелеплив калап за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за т...
440.00 ден
650.00 ден

Метална здела со одвојување

Метална нелеплива здела за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за ...
470.00 ден
750.00 ден

Метален сад 34cm

Метален нелеплив сад за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за тор...
550.00 ден
890.00 ден

Метален калап 26цм

Метален нелеплив калап за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за т...
480.00 ден
710.00 ден

Тава со капак Грин

Тава со капак од најновата технологија за здраво готвење направена од високо квалитетен ли...
8,480.00 ден

Тепсија 26 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
499.00 ден

Тепсија 28 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
830.00 ден