Preset Color

Тави

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Грил тава

Грил тава со димензии 28 цм, висина 6 цм. За здраво готвење,поради брзото загревање на п...
790,00 ден
980,00 ден

Керамичка здела со две преград...

Керамичка здела со две прегради за печење. Димензии 24х18 цм, висина 9 цм. Одличен сад з...
340,00 ден
540,00 ден

Плитка шерпа со рачки Ravelli

Црвена плитка шерпа со рачки и капак,со димензии 24 cm и висина 4.5 cm. Произведена од бр...
1.225,00 ден

Голема керамичка правоаголна з...

Голема Керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 3...
470,00 ден
760,00 ден

Пекач 32 декор

Пекач 32 декориран од познатиот производител Metalac со цветни компоненти. Изработен од ем...
965,00 ден

Тава со дупки

Тава со дупки погодна за печење костени. Поризведена од нелеплив матерјал. Лесна за чистењ...
385,00 ден
550,00 ден

Голема црвена здела

Голема црвена керамичка правоаголна здела за печење од француско производсто на брендот Py...
560,00 ден
899,00 ден

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 20 цм, 4,5 цм висина. Произвед...
930,00 ден
1.160,00 ден

Тепсија декор 24

Емајлирана тепсија на челичен лим од познатиот производител Metalac со цветни компоненти. ...
599,00 ден

Мала керамичка здела за печење

Мала керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 22х1...
290,00 ден
465,00 ден

Тава Ravelli

Гранитна тава Ravelli од италијанско производство Димензии 24цм, висина 4,5 цм. Произвед...
1.015,00 ден
1.270,00 ден

Тепсија декор 28

Емајлирана тепсија на челичен лим од познатиот производител Metalac со цветни компоненти. ...
720,00 ден

Индукциска тава

Индукциска тава со димензии 24 цм, висина 4,5 цм
540,00 ден

Касерола мала 12 цм

Челичен сад со емајлиран премаз од познатиот бренд Metalac. Отпорно на високи температури,...
510,00 ден

Сет здели

Сет керамички здели за печење Димензии поединечно 10 цм дијаметар, висина 6 цм. Одличе...
185,00 ден
299,00 ден

Мала црвена здела

Мала црвена керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Дименз...
340,00 ден
550,00 ден

Тава

Црвена тава со димензии 24 цм дијаметар и висина 5 цм. За здраво готвење,поради брзото за...
750,00 ден

Пекач масив елегант

Челичен сад со емајлиран премаз од познатиот бренд Metalac. Отпорно на високи температури,...
970,00 ден

Тава за палачинки Ravelli

Тава Ravelli од италијанско производство погодна за палачинки. Димензии 22 цм, висина 2,5...
440,00 ден
550,00 ден

Црвена здела круг

Црвена керамичка здела за печење. Димензии 24 цм дијаметар, висина 6 цм. Оваа здела е н...
399,00 ден
660,00 ден