Preset Color

Столни ламби

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

95194 ALMEIDA

Столна ламба Димензии: длабочина 380мм, ширина 185 мм,висина 475мм, тежина 1.789. Кара...
2.805,00 ден
3.300,00 ден

90977 BASIC 1

Столна ламба во сива боја. Димензии: висина 300мм и тежина 0,885кг. Карактеристики: грло...
561,00 ден
660,00 ден

89817 ZEPTO

Столна ламба, наменета за една ламба, чашката изработена од стакло. Погодно грло Е14, мак...
1.692,00 ден
1.990,00 ден

86816 Optika

Модел столна ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A ++ ...
3.879,00 ден
4.560,00 ден

Столна ламба

Столна ламбра дизајнирана со стаклена дршка, исто така на средината украсена со конопна вр...
1.350,00 ден

Собна ламба

Собна ламба во темно кафееава боја, декорирана со сиви кругови и циркони кои на ламбата и ...
790,00 ден
1.200,00 ден

Столна ламба декор

Собна ламба декорирана со сребрени и бели нијанси, со што ламбата добива уникатен изглед. ...
670,00 ден

86555 Picaro

Столна ламба изработена од челик и пластика, во хром боја . Димензии: висина 82 цм и дијам...
1.300,00 ден

86557 Picaro

Столна ламба изработена од челик и пластика. Димензии: висина 82 цм и дијаметар 19,5 цм. К...
1.300,00 ден

90051 AMADORA

Модел столна ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 1 x 60W, погодно за A +...
1.530,00 ден
1.800,00 ден

92893 BELORA

Столни модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: в...
4.240,00 ден
4.990,00 ден

90872 FIRMO

Столна ламба изработена од челик и пластика во бела боја. Димензии: длабочина 730мм и тежи...
1.125,00 ден
1.320,00 ден

90873 FIRMO

Столна ламба изработена од челик и пластика во црна боја. Димензии: длабочина 730мм и теж...
1.125,00 ден
1.320,00 ден

90874 FIRMO

Столна ламба изработена од челик и пластика во сива боја. Димензии: длабочина 730мм и тежи...
1.125,00 ден
1.320,00 ден

Керамичка ламба мини

Столна ламба во нежна крем боја, изработена од керамика во модерен дизајн со што основата ...
460,00 ден

Столна ламба цилиндар

Столна ламба во форма на цилидар во крем боја, изработена со уникатен цветен дизај со поте...
599,00 ден

Ламба сива

Столна керамичка ламба со уникатна изработка во сива пастелна боја. Димензии: 33 цм вис...
550,00 ден

Столна ламба дизајн

Столна ламба во крем основа, декорирана со цветни копоненти и натписот Paris. Димензии: 4...
590,00 ден

Ламба дрво дизајн

Столна ламба во нежна крем боја и дрвена изработна на столбот во бела боја, со што самата ...
890,00 ден

Ламба дрвен дизајн

Столна ламба во нежна крем боја и дрвена изработна на столбот со природна дрво боја, со шт...
890,00 ден