Preset Color

Столици и табуретки

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Табуретка мала

Табуретка мала со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 25x30x25cm
1.280,00 ден
1.600,00 ден

Табуретка

Табуретка со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 65x42x36cm
2.900,00 ден
3.700,00 ден

Кафеава табуретка

Троножно столче, со уникатна и бушава прекривка во кафеава боја. Димензии: 30 цм дијамета...
750,00 ден

Бордо табуретка

Троножно столче, со уникатна и бушава прекривка во бордо боја. Димензии: 30 цм дијаметар и...
750,00 ден

Крем табуретка

Троножно столче, со уникатна и бушава прекривка во крем боја. Димензии: 30 цм дијаметар и ...
750,00 ден

Табуретка дизајн 1

Табуретка изработена од цврста пластика и материјал, со уникатен дизајн. Димензии: 32 цм ...
270,00 ден
330,00 ден

Табуретка дизајн 2

Табуретка изработена од цврста пластика и материјал, со уникатен дизајн. Димензии: 32 цм в...
270,00 ден
330,00 ден

Табуретка дизајн 3

Табуретка изработена од цврста пластика и материјал, со уникатен дизајн. Димензии: 32 цм в...
270,00 ден
330,00 ден

Табуретка дизајн 4

Табуретка изработена од цврста пластика и материјал, со уникатен дизајн. Димензии: 32 цм в...
270,00 ден