Preset Color

Стоечки

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

86817 optica

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A...
6.460,00 ден
7.600,00 ден

85982 TROY

Стоечки модел на ламба Димензии: висина 1530 мм, дијаметар 105 мм, основа 200 мм и тежин...
2.245,00 ден
2.640,00 ден

82842 UP 2

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E14 и Е27, максимална моќност 1 x 60W и 1 х...
2.575,00 ден
3.030,00 ден

82843 UP 2

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E14 и Е25, максимална моќност 1 x 25W и 1 х...
2.575,00 ден
3.030,00 ден

93917 UP 2

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E14 и Е27, максимална моќност 1 x 25W и 1 ...
2.575,00 ден
3.030,00 ден

82844 UP 2

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E14 и Е27, максимална моќност 1 x 25W и 1 x 6...
2.575,00 ден
3.030,00 ден

95539 FONDACHELLI

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: ви...
7.670,00 ден
9.020,00 ден

95541 FONDACHELLI

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: ви...
4.660,00 ден
5.480,00 ден

92894 BELORA

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: в...
8.950,00 ден
10.530,00 ден

92891 DON DIEGO

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: ...
4.505,00 ден
5.300,00 ден

92889 DON DIEGO

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло Е27, максимална моќност 1 x 60W. Димензии: в...
2.550,00 ден
3.000,00 ден