Preset Color

Сталки и останато

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Сталак

Сталак погоден за цвеќе или свеќа со димензии 18 цм дијаметар и 30 цм висина
$6.44

Сталка Welcome 3/1

Сталка за цвеќиња со уникатна изработка на дрвени гранчиња и метална сталажа, со натписот ...
$25.96

Сталка Welcome

Сталка за цвеќе со уникатна изработка на дрвени гранчиња и метална сталажа, со натписот We...
$17.36

Велосипед сакасија чипка

Велосипед саксија во бела боја, декориран со чипка, изработен од мек метал. Димензии: 30 ...
$8.06

Корпа Green Garden

Корпа за цвеќе со уникатна изработка на дрвени гранчиња, со натписот Green Garden кој внес...
$6.26

Саксија велосипед

Саксија во форма на велосипед со димензии 32х13 цм и 22 цм висина
$7.14

Велосипед со саксии

Метален велосипед во кафеава боја со 4 керамички саксии изработени од керамика декорирани ...
$6.53

Троножец 40 цм

Декоративна саксија-троножец, со рачна изработка на плетката на кошницата. Димензии: 40 ц...
$8.93

Троножец 35 цм

Декоративна саксија-троножец, со рачна изработка на плетката на кошницата. Димензии: 35 ц...
$5.19

Троножец 45 цм

Декоративна саксија-троножец, со рачна изработка на плетката на кошницата. Димензии: 45 ...
$11.99