Preset Color

Сталак за торта и колачи

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Сталак за колачи проѕирен

Сталак за колачи во проѕирна боја, изработена од пластика. Димензии: 25 цм дијамет и 10 ц...
€1,53

Сталак за колачи розе

Сталак за колачи во розова боја, изработена од пластика. Димензии: 25 цм дијамет и 10 цм ...
€1,53

Сталак за колачи сина

Сталак за колачи во сина боја, изработена од пластика. Димензии: 25 цм дијамет и 10 цм ви...
€1,53

Сталак за колачи циклама

Сталак за колачи во циклама боја, изработена од пластика. Димензии: 25 цм дијамет и 10 цм...
€1,53

Керамички сталак

декоративен, керамички сталак за торта и колачи со уникатна изработка на керамиката. Диме...
€5,96

Пашабахче

Стаклена здела/ѕвоно , со уникатна изработка на стаклото, наменета за торти или колачи. Д...
€4,99

Пашабахче со поклоп

Стаклена здела/ѕвоно со поклоп, со уникатна изработка на стаклото, наменета за торти или к...
€9,50

Ротационен тањир

Ротационен стаклен тањир со дијаметр 30 цм.
€4,81

Ротационен тањир 1

Ротационен стаклен тањир, декориран со слатки компоненти. Дијаметар 35 цм .
€5,47

Стаклено ѕвоно

Стаклена здела/ѕвоно со поклоп, со уникатна изработка на стаклото, наменета за колачи или ...
€1,77

Аркадиа два спрата

Здела за колачи на два спрата, изработена од стакло кое прелива но нежни нијанси. Димензи...
€4,19

Здела на спрат бувче

Здела на спрат во нежно пастелни бои, декорирана со буфчиња и цветни компоненти кои на сам...
€10,46

Здела на спрат лаванда

Здела на спрат во нежно пастелни бои, декорирана со компоненти на лаванда кои на самата зд...
€10,46

Здела ружи

Здела на два спрата, декорирана со цветни компоненти во нежна розе боја, со што зделата до...
€8,86

Здела спрат велосипед

Здела на спрат, изработена од керамика, која е декорирана со цветни компоненти и велосипе...
€10,46

Ѕвоно за колачи

Ѕвона за бомбони и колачи во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн ...
€5,47

Ѕвоно на спрат големо

Ѕвона на спрат во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн чипка, со ш...
€15,78

Ѕвоно на спрат мало

Ѕвона на спрат во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн чипка, со ш...
€9,64

Пластичен сталак за колачи

Висок сталак за колачи, исработен од пластика, со дршка импровизиран дијамант. Димензии: ...
€6,12

Сталак за колачи

Сталак за колачи на три спрата Димензии 37 цм висина, дијаметар за секој спрат - 18 цм, ...
€32,36