Preset Color

Стаклени чаши

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Чаши за пиво

Сет од шест стаклени чаши за пиво со димензии 6,5 цм дијаметар и 20 цм висина
899,00 ден

Сет чаши за сок големи

Сет од шест големи стаклени чаши за сок со димензии 7 цм дијаметар и 14,5 цм висина
230,00 ден

Сет чаши за вино

Сет од шест чаши за вино со димензии 6 цм дијаметар и 20 цм висина
520,00 ден

Сет чаши

Сет од шест стаклени чаши со димензии 8 цм дијаметар и 13 цм висина
240,00 ден

Сет чаши за сок мали

Сет од шест мали стаклени чаши за сок со димензии 7,5 цм дијаметар и 11,5 цм висина
210,00 ден

Стаклени чаши

Сет од шест стаклени чаши со димензии 8 цм дијаметар и 13 цм висина
290,00 ден

Сет чаши

Сет од шест стаклени чаши со димензии 8 цм дијаметар и 10 цм висина
240,00 ден

Сет чаши со постоље

Сет од шест стаклени чаши со димензии 6,5 цм дијаметар и 13,5 цм висина
310,00 ден

Чаши за бело вино

Две стаклени чаши за бело вино со димензии 24,5 цм висина и 5 цм дијаметар
790,00 ден

Сет чаши за ликер

Сет од шест стаклени чаши за ликер со димензии 16 цм висина и 4 цм дијаметар
630,00 ден

Чаши со рачка мали

Сет од шест мали чаши со рачка со димензии 7 цм дијаметар и 8 цм висина
170,00 ден

Чаши за вино

Сет од четири чаши за вино со димензии 6,5 цм дијаметар и 20 цм висина
330,00 ден

Златни чаши за чај

Сет од шест златни чаши за чај со шест тацни со димензии 6,5 цм дијаметар и 10 цм висина
1.485,00 ден

Чаши со рачка големи

Сет од шест големи чаши со рачка со димензии 8,5 цм дијаметар и 8 цм висина
240,00 ден

Чаши АБКА

Уникатни стаклени чаши декорирани со модерен дизајн и циркони, изгледајќи модерно и автент...
1.650,00 ден

Чаши за чај

Сет од шест чаши за чај со димензии 5,5 цм дијаметар и 7,5 цм висина
255,00 ден

Сет чаши со рачка

Сет од шест стаклени чаши со рачка со димензии 8 цм дијаметар и 10 цм висина
250,00 ден

Сребрени чаши за чај со тацни

Сет од шест сребрени чаши за чај со шест тацни и поклопци со димензии 5,5 цм дијаметар и 1...
1.500,00 ден

Чаши со куче 3/1

Чаши декорирани со куче кои се најпривлечни за најмалите, во пакување од три чашки. Димен...
110,00 ден

Чаши со маче 3/1

Чаши декорирани со маче кои се најпривлечни за најмалите, во пакување од три чашки. Дименз...
100,00 ден