Preset Color

Стаклени здели

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Стаклен сад со капак

Стаклен сад со капак, погоден за чување бонбони и коцки шеќер Димензии 10 цм дијаметар, 1...
79,00 ден

Стаклени здели

Сет од две стаклени здели Димензии поединечно за секоја 15х11,5 цм, висина 3,3 цм
85,00 ден

Сет здели

Сет од шест стаклени здели Димензии - дијаметар 11,5 цм, висина 6 цм
160,00 ден

Сет здели

Сет од шест стаклени здели Димензии 12 цм дијаметар, висина 5,5 цм
160,00 ден

Стаклен сад голем

Стаклен сад со капак погодна за коцки шеќер и бонбони Димензии - дијаметар 17 цм, висина ...
150,00 ден

Стаклена здела

Стаклена здела со четири прегради, погодна за апетисани Димензии
120,00 ден

Стаклен сад со капак 2

Стаклен сад со капак, погоден за чување бонбони и коцки шеќер Димензии 10 цм дијаметар, 18...
79,00 ден

Стаклена здела

Стаклена здела погодна за овошје
110,00 ден

Стаклени здели сет

Стаклени здели сет, 6 парчиња , со димензии 11cm ширина и длабочина 6 cm.
160,00 ден

Стаклена здела

Стаклена здела погодна за бонбони Димензии 27х16 цм, 23 цм висина
550,00 ден

Сад со капак

Стаклен сад со капак погоден за складирање бонбони. Димензии 20 цм висина и 10,5 цм дијам...
230,00 ден

Стаклен сад

Стаклен сад кој може да се користи како вазна или пак за складирање чоколада и бонбони Ди...
265,00 ден

Стаклен сад мал

Стаклен сад со капак погодна за коцки шеќер и бонбони Димензии - дијаметар 13 цм, висина ...
49,00 ден

Здели 2/1 покпол

Стаклени здели, со поклоп практични за во Вашата кујна Во пакување од здели. Димензии: 1...
170,00 ден