Preset Color

Производи од стакло

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Мала црвена тегла

Мала црвена стаклена тегла со димензии 10 цм висина и 8,5 цм дијаметар
185,00 ден

Стаклен сад со капак

Стаклен сад со капак, погоден за чување бонбони и коцки шеќер Димензии 10 цм дијаметар, 1...
79,00 ден

Стаклена школка за печење

Стаклен сад во форма на школка погоден за печење, отпорен на високи температури. Изработен...
79,00 ден
175,00 ден

Голема црвена тегла

Голема црвена стаклена тегла со димензии 12 цм висина и 10 цм дијаметар
199,00 ден

Стаклен сад за печење круг

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, отпорен на високи температури. таклен сад ...
136,00 ден
170,00 ден

Стаклени здели

Сет од две стаклени здели Димензии поединечно за секоја 15х11,5 цм, висина 3,3 цм
85,00 ден

Сет здели

Сет од шест стаклени здели Димензии - дијаметар 11,5 цм, висина 6 цм
160,00 ден

Стаклен сад за печење

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, изработен од високо квалитетно стакло ,от...
79,00 ден
140,00 ден

Тегла зелена

Стаклена тегла во комбинација на зелена боја која внесува свежина во кујната. Димензии: 1...
199,00 ден

Чаши за пиво

Сет од шест стаклени чаши за пиво со димензии 6,5 цм дијаметар и 20 цм висина
899,00 ден

Мал овален сад

Мал овален стаклен сад за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 25х17...
199,00 ден
310,00 ден

Сет здели

Сет од шест стаклени здели Димензии 12 цм дијаметар, висина 5,5 цм
160,00 ден

Сет чаши за сок големи

Сет од шест големи стаклени чаши за сок со димензии 7 цм дијаметар и 14,5 цм висина
230,00 ден

Тегла жолта

Стаклена тегла во комбинација на жолта боја која внесува свежина во кујната. Димензии: 10...
199,00 ден

Голема тегла

Голема стаклена тегла со димензии 12 цм висина и 10 цм дијаметар
210,00 ден

Стаклен сад голем

Стаклен сад со капак погодна за коцки шеќер и бонбони Димензии - дијаметар 17 цм, висина ...
150,00 ден

Стаклен сад за печење

Стаклен сад за печење.Произведен од висококвалитетно стакло,е отпорен на високи температур...
199,00 ден
330,00 ден

Среден стаклен сад круг

Среден стаклен сад за печење,отпорен на високи температури и на температурна разлика. Отпо...
199,00 ден
320,00 ден

Стаклена здела

Стаклена здела со четири прегради, погодна за апетисани Димензии
120,00 ден

Мал стаклен сад круг

Мал стаклен сад за печење ,отпорен на високи температури и на температурна разлика. Отпоре...
190,00 ден
299,00 ден