Preset Color

Сет 6/1 пеперутка

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајниран со пеперутка во нежно розе боја, која му даваат вистинака свежина на производот. Димензии: 14,5 цм дијаметр на тацна , 7,5 цм висина и 8,5 цм дијаметар на филџанот.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€22,54