Preset Color

Сет со дрвена подлога 2

Сервис за кафе со неправилна форма, со дрвени тацни кои исто така се поставени поставени на дрвен држач. Димензии на филџан: 6 цм дијаметр и 6 цм висина. Димензии на дрвена тацна 7 цм должина и 7 цм ширина. Димензии на држач: 29 цм должина.
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
950,00 ден

products.relatedproducts