Preset Color

Сет со дрвена подлога

Сервис за кафе, со дрвени тацни кои исто така се поставени поставени на дрвен држач. Димензии на филџан: 6 цм дијаметр и 6 цм висина. Димензии на дрвена тацна 7 цм должина и 7 цм ширина. Димензии на држач: 29 цм должина.
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
950.00 ден

Related products